Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Cuțitarul care a tăiat pe față un taximetrist a fost prins în județul Hunedoara

Bărbatul care a tăiat pe față un taximetrist a fost prins în cursul zilei de sâmbătă 20.02.2021 în județul Hunedoara, în orașul Orăștie.

Reamintim că bărbatul a fost căutat de polițiștii din Gherla după ce a tăiat pe față un taximetrist vineri seara spre miezul nopții.

Bărbatul din imagine l-a tăiat pe taximetrist în timpul unei curse. Clientul i-a spus șoferului să oprească la intrare în Sântioana moment în care l-a atacat cu o lamă.

Potrivit informațiilor PortalCJ, incidentul a avut loc vineri seara spre miezul nopții.

,,La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 00.00, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană care desfăşura servicii de transport persoane în regim de taxi, ar fi fost agresată fizic în interiorul maşinii, cu un obiect înţepător, de o persoană care îi solicitase serviciile.

Potrivit celor relatate de apelant, incidentul ar fi avut loc pe DJ109 C, în localitatea Fizeşu Gherlii.

Conducătorul autoturismului a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.
Ulterior incidentului, agresorul a părăsit autoturismul, iar pentru identificarea acestuia a fost constituită o echipă complexă de căutare, în cauză fiind efectuate verificări specifice pentru identificarea acestuia şi luarea măsurilor în consecinţă”, a transmis IPJ Cluj.

Bărbatul de 21 de ani a fost găsit în Orăștie, județul Hunedoara.

„La data de 20 februarie a.c., în urma colaborării Secției 7 Poliție Rurală Gherla – Poliției municipiului Orăștie, a fost depistat tânărul de 21 de ani, din municipiul Orăștie, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

A fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă”, a adăugat IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Avocat clujean salvat de la moarte de un medic aflat în timpul liber

Ciprian Păun, un avocat clujean a fost salvat de către un medic aflat în timpul liber. Avocatul a suferit un...

Închide