Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Poliția a fost invitatul serii la o petrecere din județul Cluj

Vineri seara, în jurul orei 22:10 în localitatea Urca, județul Cluj, a fost oprită o petrecere de către polițiști. La petrecere au participat în jur de 74 de persoane.

,,În cursul serii de ieri, în jurul orei 22.10, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unui local de alimentație publică de pe raza localității Urca, urmează să se desfășoare o petrecere privată.

Cu ocazia deplasării la fața locului a polițiștilor, în interiorul localului nu au fost depistate persoane care participau la vreun eveniment privat, însă în parcarea localului au fost identificate aproximativ 25 de autovehicule, cu numere de înmatriculare din diferite județe învecinate. Au fost legitimate 74 de persoane, urmând ca toate acestea să fie sancționate în conformitate cu Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

De asemenea, persoana care a închiriat spațiul a fost identificată, urmând ca față de aceasta să fie luate măsuri de sancționare.

Ulterior, în zona din imediata apropiere a localului, a fost instituit un filtru al poliției pentru supraveghere și pază”, a transmis IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Hotelul ,,monstru” a stârnit multe controverse. Ce spune un consilier local

Hotelul ,,monstru" de pe strada Avram Iancu din Cluj a stârnit multe reacții printre internauți. Consilierul local Alexandra Oană a...

Închide