Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Terasele din Cluj, închise forțat la 21:00. Ospătar: ,,nu înțelegem de ce”

Terasele din municipiul Cluj-Napoca închise forțat la ora 21:00. Mulți oamenii nu înțeleg de ce s-a implementat această măsură.
Terasele din Cluj-Napoca trebuie închise la ora 21:00 după ce a fost depășit pragul de 3,5 cazuri la mia de locuitori. La o rata de infectare între 1.5 și 3 terasele pot fi deschise până la ora 23:00, iar modificarea aceasta de orar în funcție de câteva procente nu este înțeleasă de proprietarii unor localuri. Practic, săptămâna trecută, când rata era de 2,97 la mia de locuitori, localurile puteau funcționa până la ora 23:00 și aveau voie să primească oamenii și în interior. Acum, când rata a crescut până la 3,81 terasele trebuie închise la ora 21:00.
“Exista regula aceasta. Nu mă întrebați de ce. Nu înțelegem de ce la diferență așa de mică trebuie închise localurile la ora 21:00. De parcă orele acestea ar face diferența de infectări”, ne a declarat reprezentantul unui restaurant din centrul orașului Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Clujeancă spulberată pe trotuar de un finlandez beat

Eveniment tragic în municipiul Cluj-Napoca. O femeie și-a pierdut viața pe trotuar după ce a fost călcată de un șofer...

Închide