Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. Înghesuială în autobuz, în plină pandemie. Oamenii reclamă

Omenii înghesuiți în autobuzul celor de la CTP. . În plină epidemie de coronavirus, mai mulți călători CTP stau înghesuiți în autobuz. Imaginile au fost surprinse pe linia 8 L al Companiei de Transport Public Cluj-Napoca.

În unele autobuze nu doar că nu se respectă distanța de siguranță de minim 1 metru recomandată de autorități, ba mai mult decât atât, călătorii sunt nevoiți  să stea înghesuiți mulți dintre ei stând în picioare, în plină criză generată de coronavirus.

Potrivit cititorului nostru, toate acestea s-au petrecut în cursul săptămânii, la o oră de vârf, atunci când este de așteptat să fie mai mulți călători.

,,Aceeași situație s-a repetat și la întoarcerea de la Agro Transilvania. Am fost înghesuiți într-un singur autobuz mic, fiind nevoiți să stăm în picioare și foarte aproape unul de celălalt”

Imaginile ne-au fost trimise pe adresa redacției de o cititor al PortalCJ, dacă surprindeți astfel de nereguli nu ezitați să ne trimiteți pe adresa redacției redactia@portalcj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tren Cluj-De-Ilva Mică, mai lent cu 24 de minute decât în 1980

Dincolo de cele opt magistrale feroviare, alte 15 linii principale fac legătura între acestea și conectează cele mai importante orașe...

Închide