Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Finlandezul care a călcat mortal cu mașina o femeie scapă de arest

Finlandezul care a pătruns pe trotuar cu mașina, reușind să omoare o femeie este cercetat în arest la domiciliu. Judecătorii de la Judecătoria Cluj-Napoca au respins cererea de cercetarea în arest.

”Soluția pe scurt: RESPINGE PROPUNEREA PARCHETULUI ŞI DISPUNE MĂSURA ARESTULUI LA DOMICILIU FAŢĂ DE INCULPATUL Laakso Jari Mikael”, precizează Judecătoria Cluj-Napoca.

Autoritățile l-au arestat pentru 24 de ore pentru mai multe infracțiuni.

”Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei si conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal”,  a declarat Poliția Cluj.

Reamintim că cetățeanul finlandez s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 0,97mg/l pur în aerul expirat și a dat peste o femeie de 45 de ani care se afla pe trotuar.

,,Din primele date, conducatorul unui autoturism, cetățean străin, care se deplasa pe strada Romul Ladea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe trotuar, unde a surprins si accidentat o femeie în vârstă de 45 de ani, din Cluj-Napoca. În urma evenimentului, din nefericire, a rezultat decesul femeii.

Conducătorul auto, un bărbat finlandez de 38 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0.97 mg/l alcoool pur în aerul expirat”, a transmis ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Înghesuială în autobuz, în plină pandemie. Oamenii reclamă

Omenii înghesuiți în autobuzul celor de la CTP. . În plină epidemie de coronavirus, mai mulți călători CTP stau înghesuiți...

Închide