Ultima actualizare: Wednesday at 20:13
Naţionale

AȚENȚIE! Trecem la ora de vară. Nu uitați să vă reglați ceasurile!

Trecem la ora de vară. Nu uitași să vă reglați ceasurile! România trece în noaptea de sâmbătă spre duminică la ora oficială de vară, astfel că ceasurile vor fi date înainte cu o oră.

Ora 03:00 va deveni ora 04:00, iar 28 martie va fi cea mai scurtă zi din 2021. Asta înseamnă că ne vom trezi mai repede cu o oră ca și până acum.

Trenurile de călători vor pleca din staţii după ora de iarnă până în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 03:00. După trecerea la ora de vară, trenurile vor pleca din staţii la orele programate. Trenurile de călători care vor fi în trafic la ora 03:00, care va deveni ora 04:00, vor avea întârzieri.

Parlamentul European a votat încă din martie 2019 pentru încetarea schimbării orei în fiecare primăvară şi toamnă, reaminteşte un comunicat al TRAN. Consiliul Uniunii nu a ajuns însă la o poziţie comună nici după doi ani de la momentul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
ANUNȚ OFICIAL! Noile măsuri adoptate de guvern intră în vigoare vineri

Guvernul a aprobat noile restricții pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus. Acestea au fost propuse de CNSU, după o ședință...

Închide