Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Emil Boc despre cozile care se vor forma la magazine

Emil Boc a fost întrebat la radio dacă închiderea magazinelor de la ora 18:00 nu va forma cozi și îngrămădeală, acesta a declarat că oamenii își vor face programul în așa fel încât să poată să își facă și cumpărăturile în siguranță.

Din fericire, Cluj-Napoca nu a trecut de rata de incidență de 7,5 cazuri la mia de locuitori așadar, magazinele doar pe timp de weekend se vor închide de la ora 18:00, în restul zilelor se vor închide de la ora 21:00.

”Dacă știi că numai până la ora 18.00 poți să îți faci cumpărăturile, și tu, cel care lucrezi la Primărie, la mediul privat, îți faci programul în așa măsură cu muncă de acasă, încât să îți poți permite să ajungi mai repede de ora 18.00 să faci aceste cumpărături.

Va obliga autoritățile publice, mediul privat să regândească programul de lucru al funcționarilor. Asta este ideea care stă în spate. Dacă asta va determina o regândire a programului de lucru și utilizarea programului la distanță în perioada asta de o lună și jumătate până când toată lumea (se vaccinează) și va fi vârful de sarcină, atunci are logică această măsură”, a declarat Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Emil Boc despre noile restricții. Se vor închide magazinele de la ora 18:00?

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a vorbit la radio despre noile măsuri adoptate aseară (25 martie 2021). Cluj-Napoca va închide...

Închide