Ultima actualizare: azi, 18:46
Locale

Bob Rădulescu: ce nu funcționează în toată mascarada asta?

Actorul clujean, Bogdan Bob Rădulescu a pus la îndoială eficiența măsurilor de protecție impuse în urma pandemiei de Covid-19. Acesta a declarat că în ciuda faptului că mulți se vaccinează și sunt impuse diferite măsuri de prevenție, cazurile de Covid-19 sunt în continuare la un nivel ridicat. 

Bogdan Bob Rădulescu se întreabă ce „nu funcționează în toată mascarada asta”, o fi de vină oamenii, guvernanții, măsurile impuse?

,,Dragă internetule, te întreb pe tine că știu că ești informat, ești citit, ai păreri, ești deștept.
De un an de zile suntem într-o stare de carantină/alertă/urgență în care am făcut ce ni s-a spus ca sa învingem boala asta.
Măști peste măști, dezinfectant, spălat mâini, distanțare socială, izolete, ATI-uri pline, restaurante goale, afaceri inchise, horeca la pământ, turismul sub pământ, suntem aproape de faliment economic, dar mai ales social cu oamenii in depresie, disperare și la limita colapsului generalizat.
Ok. A apărut vaccin bun, de ăla occidental, maică, se vaccinează românii de-s în topul european, se iau măsuri, se bagă bani în tratamente și studii și totuși, cu toate astea…după un an de zile…cazurile cresc continuu, așa ne zice presa și acel misterios GCS grup de comunicare strategică, pericolul e imens, ne paște un alt lockdown, suntem la limita supraviețuirii, să facem bine să stam închiși, să respectăm regulile, să fim ascultători și să avem încredere în autorități.
Și atunci te întreb pe tine, internetule, pentru că e clar că ceva nu se leagă…
Ce NU funcționează în toată mascarada asta care nu se mai încheie? Masca? Tratamentul? Distanțarea? Vaccinul? Falimentarea? Măsurile? Regulile? Frica? Amenințarea? Banii? Oamenii?
Am ajuns la vârsta la care judec rațional și în baza informațiilor găsite, tot ce se întâmplă în jurul meu. Iar când informațiile sunt contradictorii și nu-s in concordanță cu realitatea din jur, îmi ascult și instinctul, că ăsta nu m-o înșelat niciodată.
Și de data asta, instinctul îmi spune clar că ceva e atât de putred, de mă mir că mai stă în picioare lumea asta.
Dar ție, internetule?
Ție ce-ți spune rațiunea? Dar simțirea?
Hai cu echilibrul. Te ascult. Până când mai trebuie să stăm… și să așteptăm…”, a postat pe facebook actorul Bogdan Bob Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
El este criminalul din Baciu care și-a ucis mama cu toporul!

El este tânărul care și-a măcelărit mama în noaptea de luni spre marți în localitatea Baciu. Fiul aflat sub influența...

Închide