Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

El este criminalul din Baciu care și-a ucis mama cu toporul!

El este tânărul care și-a măcelărit mama în noaptea de luni spre marți în localitatea Baciu. Fiul aflat sub influența substanțelor narcotice și pe fondul unei dispute privind consumul de astfel de substanțe, și-a omorât mama cu un topor.

Potrivit BZC, bărbatul era un înrăit consumator de droguri. Mama acestuia muncea în Italia pentru ași putea întreține familia, femeia a cumpărat inclusiv un apartament în Cluj-Napoca pentru fiul său. Se pare că în acel apartament, Vlad locuia cu mai mulți prieteni, alături de care consuma substanțe interzise.

Mama criminalului a mers în vizită la bunica acestuia în Baciu, iar mai apoi și-a făcut apariția și fiul care i-a cerut bani mamei. Se pare că mama nu a mai vrut să îi dea bani pentru că cel mai probabil știa că îi va folosi pentru a-și cumpăra etnobotanice, de acolo a pornit și cearta.

Criminalul s-a enervat, moment în care a luat un topor și a lovit-o fără milă în cap pe propria mamă. Bunica a încercat să intervină însă nu a putut să intre în cameră.

SURSĂ: BZC.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Copil (4 ani) mușcat de câine în Parcul Central. Minorul a ajuns de urgență la spital

Copil (4 ani) mușcat de câine în Parcul Central. Minorul a ajuns de urgență la spital. La data de 23...

Închide