Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Bucătar bătut animalic la Apahida. Chef Florin Dumitrescu cere dreptate!

Chef Adrian Pop a fost bătut la o petrecere cu polițiști din localitatea Apahida de unul dintre invitați. Bucătarul a fost găsit în stare inconștientă de către echipajul SMURD ajuns la fața locului.

Adrian Pop lucrează la un popas din localitatea Suatu. El era de serviciu sâmbătă seara, la Pensiunea Suatu, iar soția Dorina a vorbit cu el în jurul orei 22.30. Chef Adrian Pop a ajuns în comă la Clinica Neurochirurgie Cluj, după ce a fost bătut de un interlop care petrecea cu polițiștii din Apahida.

Prietenii la nevoie se cunosc!

”Era unul mai mare și tatuat. Am aflat că era cumnatul polițistului Marchiș, sărbătoritul. Nu părea să fie scandal sau supărare. Cert este că la un moment dat, chef Adrian Pop a ieșit afară, urmat de persoana respectivă. El nu fuma și m-am gândit că poate iasă să discute. Nu au trecut nici 30 de secunde și persoana respectiv și-a băgat capul pe ușă și a zis ceva de genul: haideți luați-vă bucătarul sau bucătarul e la pământ. Ceva de genul ăsta”, a povestit Nicolae M.

”Eu am ieșit afară să îl ajut. Eram cu patronul de la localul respectiv. El se chinuia să respire. Era vânăt la față și îi curgea sânge de după ureche. Am sunat la 112, iar ambulanța a venit foarte repede. În schimb, cei din local au dispărut fără urmă și fără să zică ceva. Fără să ne întrebe dacă să ne ajute cu ceva. Și-au luat hainele și au plecat”, a adăugat Nicolae M pentru EVZ.ro

„Cercetările sun desfășurate în continuare în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală” a transmis IPJ Cluj.

CHEF FLORIN DUMITRESCU CERE DREPTATE PENTRU ADRIAN POP

Florin Dumitrescu cere să se facă dreptate pentru Adrian Pop. Celebrul bucătar de la Antena1 pornit o strângere de fonduri pentru prietenul său: ”Facem un apel către toți membrii ANBCT România, dar și către toată comunitatea culinară din România, să fie alături de familia colegului nostru în aceste momente extrem de dificile și vă invităm să donați orice sumă de bani. Vom face o solicitare oficială adresată organelor de cercetare penală cu privire la derularea cercetărilor. Comunitatea ANBCT se va asigura că ancheta demarată de către organele abilitate va fi tratată cu maximă prioritate și nu va fi mușamalizată. Vinovații vor fi trași la răspundere pentru faptele lor”, a scris Florin Dumitrescu.

Modalități prin care îl puteți ajuta pe chef Adrian Pop:

Banca Transilvania
IBAN: RO92 BTRL RONC RT02 4816 2801
SWIFT/BIC: BTRLRO22
Titular cont: Pop Dorina (Soția domnului Adrian Pop)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Șoferi prinși ,,zburând” cu 170 de km/h într-o localitate din județ

La data de 11 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au organizat o activitate în...

Închide