Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Sănătate

Cîțu: Cei care se împotrivesc vaccinării sunt asemănați cu teroriștii

Premierul Florin Cîțu compară acțiunile celor care contestă vaccinarea sau respectarea măsurilor de igienă și distanțare cu acțiuni ale teroriștilor, titrează Digi24. El spune că vaccinarea trebuie să continue, atâta vreme cât recomandările Agenției Europene a Medicamentului sunt în această direcție.

„În România, de un an de zile există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public. Există o campanie împotriva măsurilor de distanțare. Și există o campanie împotriva vaccinării. Vă spun că, din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiuni ale unor teroriști, pentru că a zădărnici această acțiune, această activitate a guvernului, care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor, este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului, fără date”, a declarat premierul vineri dimineață, la Palatul Victoria.

Florin Cîțu a mai afirmat că vaccinarea trebuie să continue, atâta vreme cât Agenția Europeană a Medicamentului a arătat că nu există legături între cazurile de cheaguri de sânge și vaccinurile AstraZeneca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Sănătate
Coronavirus județul Cluj: 291 de cazuri depistate în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj au fost depistate 291 persoane infectate cu coronavirus. În schimb rata...

Închide