Ultima actualizare: Wednesday at 20:13
Locale

FOTO. Mâncare de închisoare servită unor pacienți de la un spital din Cluj

O mamă și fiul ei au avut parte de un șoc atunci când au primit porția zilnică de mâncare la Spitalul Clinic de Copii, secția Chirurgie Ortopedie Pediatrică. Cei doi au primit de mâncare o porție de mămăligă cu gem.

O mamă a postat pe facebook un mesaj, alături de porția de mâncare pe care a primit-o ea și fiul ei la Spitalul Clinic de Copii din Cluj:

,,Ce să vă spun mi-e silă de ceea ce o să vă zic. Ce vedeți în poze este cina pentru o mămică și fiul. Asta este mâncarea de la chirurgie pediatrică din Cluj Napoca. Nu credeam că la Cluj se dă asemenea mâncare 😢.

Trebuie făcut ceva să se ia măsuri în privința asta. Pentru ce plătim atâția bani la țara asta de rahat? Ca să primim mămăligă cu gem?

Întreb și eu așa din curiozitate oare DOCTORI, ASISTENTELE ȘI RESTUL CADRELOR MEDICALE MĂNÂNCĂ AȘA CEVA? ÎN CE ȚARĂ TRĂIM OAMENI BUNI? Dacă ei ar fi internați cu copilași lor le-ar da așa ceva să mănânce? Cum poți da două cuburi de gem și mămăligă la două persoane. Aș vrea să vadă acest mesaj și Ministrul Sănătății și toți din Guvern”, a scris mama pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
CĂUTAT. Clujean dat în urmărire generală! Și-a violat nepoata în vârstă de 6 ani

CĂUTAT. Clujean dat în urmărire generală! Și-a violat nepoata în vârstă de 6 ani. Un bărbat din județul Cluj domiciliat...

Închide