Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Amendă uriașă pentru Adrian Dohotaru pentru marșul din Hoia-Baciu

Activistul de mediu, Adrian Dohotaru a anunțat pe facebook toți clujenii faptul că a fost avertizat de poliție că riscă o amendă de 15.000 de lei, pentru organizarea marșului din Pădurea Hoia-Baciu.

”Am fost câteva sute de clujeni, vreo 400, care am cerut suspendarea autorizațiilor de construire pentru ansamblurile imobiliare de lângă pădure, am cerut bariere la drumul amenajat ilegal, am cerut transformarea pădurii în arie naturală pentru a o conserva cât mai bine, deci fără mii de mașini zilnic din viitoare ansambluri care sperăm să nu fie făcute.

Sincer, din cauza condițiilor meteo nefavorabile când am anunțat evenimentul mă așteptam să fim sub 100, dar s-au purtat măști, s-a păstrat distanța socială, putem fi considerați grupuri distincte la plimbare, de aceea o să contest amenda despre care poliția m-a anunțat că poate fi până în 15.000 de lei.

Nu înțeleg cum un proprietar care a permis drumul ilegal prin pădure ia 4.000 de lei amendă, iar eu mai mult, dar voi contesta amenda. Eu aș fi pus mai mulți administratori la eveniment, haha, să împărțim amenda, dar nu știam cum cu noul facebook. Mulțumiri participanților că au spus un NU hotărât haosului imobiliar din Cluj”, a spus Dohotaru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Mâncare de închisoare servită unor pacienți de la un spital din Cluj

O mamă și fiul ei au avut parte de un șoc atunci când au primit porția zilnică de mâncare la...

Închide