Ultima actualizare: 9.5.2024
Naţionale

Raed Arafat criticat de un medic pneumolog din Galați pe facebook

Dr. Sorin Bivolaru, medic pneumolog la Spitalul Militar din Galați îl critică printr-o postare pe șeful DSU, Raed Arafat pentru măsurile adoptate pe timpul epidemiei de coronavirus. Doctorul declaraă că majoritatea măsurilor adoptate sunt inutile sau ineficiente și îi propune lui Raed Arafat să îl contacteze pentru a găsi soluții mai eficiente.

Redăm mai jos mesajul postat pe Facebook de medicul Sorin Bivolaru de la Spitalul Militar din Galați:

,,Ce faceți? Sunteți bine? Bine suntem și noi! Slavă Domnului!
Pandemia cum merge? Vă zic eu. E bine, bine! Chiar foarte bine! 6118 cazuri astăzi!
Școlile?! Închise clar! Mall-urile?! Deschise și PLINE!

Teatrele?! Închise! Pârtiile?! Deschise și arhipline!

Se apropie Paștele! Știți?! O să restrângeți iarăși dreptul oamenilor la religie?! Dar mall-urile, tot deschise? Școlile tot închise?
Dumneavoastră aveți senzația că limitarea ieșiri din casă între 22 și 5 dimineața contribuie cu ceva la stoparea răspândirii virusului?

Răspunsul e NU!

Dar na, băieții ăia de vă înconjoară, nu prea au curajul să vă zică, dar vă spune eu..

– v-ați făcut damblaua impunând măsurarea temperaturii la intrarea în magazine, firme, instituții, etc. Câte cazuri de COVID19 ați identificat? ZERO! Motiv pentru care ați și renunțat la măsură!

– ați recomandat lucrul în ture. Hmmm… Ați verificat să vedeți câte instituții publice sau private practică chestia asta? NU! Iar mulți dintre cei care o practică, au redus salariile angajaților sau le-au făcut contracte pe jumătate de normă. Credeți că dacă oamenii bagă mai puțini bani în buzunar, nu se mai îmbolnăvesc de COVID19?

– în loc să vă prostiți cu restricții aproape inutile, mai bine ați găsi o soluție de limitare a răspândirii virusului în interiorul firmelor, instituțiilor, etc. Multe firme au oameni pozitivi, care continuă să vină la muncă. Angajaților li se interzice să declare la DSP sau să se testeze, că să nu le sisteze activitatea”, a scris doctorul.

Medicul gălățean îl invită în finalul postării pe șeful DSU, Raed Arafat să găsească soluții împreună

,,Ce ziceți, găsim o soluție? Mai valabilă treaba aia cu ”zădărnicirea combaterii bolilor” sau fugărim oamenii noaptea pe străzi, în timp ce infractorii își fac treburile liniștiți..

Ar mai fi câte una alta de zis, dar na… nu citiți dumneavoastră pe aici. Apropo, sunt medic pneumolog, la Spitalul Militar din Galați, în caz că aveți întrebări despre măsuri eficiente de limitare a răspândirii virusului SARS COV2″, a scris doctorul Sorin Bivolariu la finalul mesajului adresat șefului DSU.

SURSĂ: Alephnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Primul medicament anti-Covid din România va fi produs la Cluj

Dragoș Damian. CEO al producătorului de medicamente Terapia Cluj spune că producția Favipiravir-ului, medicament folosit în tratarea Covid-19 va începe...

Închide