Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. Accidentul din Bună Ziua, surprins LIVE. Mărturia unei fete

Una dintre fetele implicate în accidentul petrecut în cursul zilei de 15 martie 2021 din cartierul Bună Ziua, a postat pe un grup de facebook experiența prin care a trecut până la sosirea ambulanțelor.
,,Bună seara, sunt una dintre victimele accidentului de astăzi din Bună ziua și aleg să vorbesc despre un lucru, unul dintre multele pe care le-aș putea spune. Fiecare om este om și când este pe jos lovit de mașină și când stă la trecere și privește această scenă nu ușor de uitat. Faptul că o parte din persoanele, pe care eu le vedeam, stând întinsă pe jos în agonie de-a lungul trotuarului în loc să spună o rugăciune pentru mine și prietena mea, cu care așteptam în durere SMURD-UL ,o mulțumire rapidă că nu sunt ei sau copiii lor în locul nostru sau pur și simplu să-și vadă de treabă, au ales să facă inumanul gest de a-și scoate telefoanele, să filmeze cu zoom, cu blitz, să facă fel și fel de poze și live-uri, mi-a lăsat un gust profund amar. Totuși, nici gestul doamnelor și domnilor care au sărit în a doua secundă să ne ajute, să ne învelească sau să ne consoleze nu este de ignorat. Le mulțumesc enorm și angajaților de la Lidl, și celor de la farmacie care au făcut tot ce au putut, chiar și gestul de a se oferi să ne dea telefonul să ne sunăm părinții.
Vă salut de la urgențe, aveți grijă când treceți regulamentar …toate cele bune!”, a scris una dintre fete pe grupul INFO TRAFIC jud. CLUJ.

Ce s-a întâmplat?

Reamintim faptul că în cursul zilei de 15 martie, două fete angajate în traversarea trecerii pentru pietoni, au fost lovite de către un autoturism marca Audi. 
Restul informațiilor le puteți afla AICI.

ACCIDENTUL A FOST SURPRINS DE O CAMERĂ

SURSĂ VIDEO: Accidente.ro/ Valentin Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
A chemat Poliția crezând că e un hoț în casă. Însă era ,,musafirul” soției

Trei maşini de poliţie s-au deplasat în această dimineață, luni, 15 martie, pe strada Someșului din municipiul Satu Mare.  în...

Închide