Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Bebeluș mort în Cluj. Mama a ascuns sarcina, mai apoi l-a abandonat în cadă

O femeie de 32 de ani, din Rugășești, județul Cluj a ascuns sarcina. Femeia a născut singură și fără să spună cuiva, în vana de acasă. Din nefericire, femeia nu a tăiat corect cordonul ombilical al fetiței, astfel că noul-născut a făcut o hemoragie sângerând până la moarte. Autoritățile nu au putut face nimic pentru a salva fetița. Femeia mai are acasă 5 copii. 

Nefericitul eveniment a avut loc vineri seara în localitatea Rugășești. potrivit Dejeanul.ro. Mămica de 32 de ani, mamă a cinci copii, a ascuns sarcina de ochii lumii, aducând pe lume o fetiță acasă, în propria vană. Potrivit sursei citate, la lăsarea serii, mama a cerut niște medicamente da la vecina acesteia însă fără să îi spună de ce are nevoie de ele.

După ce a născut, mama a avut o hemoragie puternică, astfel că a fost nevoită să solicite o ambulanță care să o transporta la spitalul din Dej, echipajul medical prezent la caz i-a spus mamei că toate semnele arată faptul că tocmai născuse însă tânăra a negat acest lucru.

Poliția a găsit fetița decedată din cauza hemoragiei cauzate de tăierea incorectă a cordonului ombilical.

Rudele, împreună cu poliția au mers în baia în care a născut femeia, acolo au găsit o fetiță nou-născută la termen însă din păcate era deja decedată din cauza hemoragiei. Fetița a fost transportată la IML Cluj, acolo medicii legiști au stabilit faptul că, principală cauză a decesului a fost hemoragia puternică provocată de tăierea incorectă a cordonului ombilical. Din nefericire, fetița a sângerat până la moarte, fără ca cineva să știe de existența ei, deoarece singura persoană care știa de ea, era mămica ei care a fost transportată la spital.

Femeia a fost internată la Spitalul Municipal din Dej, însă procurorii au întocmit deja un dosar penal pentru ,,uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârșită de către mamă”. Femeia va fi supusă unor expertize psihiatrice, pentru a afla dacă a avut discernământ, în momentul în care și-a abandonat copilul în vană, și negând existența acestuia.

SURSĂ: Dejeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Bărbat urmărit internațional, găsit și arestat la Cluj-Napoca

Bărbat urmărit internațional pentru șantaj și acuzat de omor a fost arestat astăzi 19.04.2021, în municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul de 37...

Închide