Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Cluj. Copii înjunghiați de propria mamă pentru a se răzbuna pe bunic

O mamă de 31 de ani, din satul Babdiu, comuna Bobâlna, din județul Cluj, și-a înjunghiat proprii copii pentru că a vrut să se răzbune pe bunicul acestora. Femeia a sunat la poliție și a reclamat că a fost înjunghiată de bunic.

Apelul la 112 a fost făcut chiar de mama copiilor care a spus faptul că în curtea casei a izbucnit un conflict și că are nevoie de ajutor. Femeia aflată în stare de ebrietate le-a spus polițiștilor ajunși la fața locului faptul că bunicul copiilor a fost cel care i-a înjunghiat pe toți trei. Bărbatul a ajuns acasă mai târziu, fiind prins toată ziua cu munca la stâna din localitate, acesta nici nu știa despre ce este vorba. 

În momentul de față, femeia este cercetată pentru tentativă de omor după ce copiii au recunoscut faptul că mama lor i-a înjunghiat. Mai mult decât atât, mai mulți săteni au confirmat faptul că bunicul copiilor era la stână în momentul în care a avut loc cumplitul gest.

Femeia a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal din Dej și a fost operată în cursul serii. Mama avea multiple leziuni înjunghiate, în zona abdomenului, în zona cervicală și a cefei însă din fericire nu i-au fost atinse organele vitale. Cei doi copii de 6, respectiv 8 ani, au suferit tăieturi superficiale, însă și ei au fost internați la secția de pediatrie.

Au fost anunţaţi şi cei de la Protecţia Copilului, iar un reprezentant se va deplasa în comuna Bobâlna, acolo unde locuieşte această familie, pentru a face o anchetă şi pentru a afla dacă după externare cei doi copii mai sunt în siguranţă în familia respectivă, informează Observatornews.ro

SURSĂ: Observatornews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Copiii împreună cu mama înjunghiați de propriul bunic în județul Cluj

Copiii împreună cu mama au fost înjunghiați de propriul bunic în această după-masă în satul Babdiu, comuna Bobâlna, din județul...

Închide