Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO. Șofer din Cluj-Napoca, drogat, a amenințat cu cuțitul șoferii

În cursul serii de 16 noiembrie, pe strada Republicii din Cluj-Napoca, un șofer aflat sub influența substanțelor interzise, acesta a amenințat cu cuțitul un alt participant la trafic. 

Ieri, 16 noiembrie a.c., în jurul orei 21.20, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție a fost direcționată în zona străzii Republicii, fiind indicat un autoturism condus de o persoană cu privire la care există suspiciunea că s-ar afla sub influența alcoolului.

Polițiștii s-au deplasat în locația indicată, procedând la oprirea în trafic a autoturismului și identificarea conducătorului auto, respectiv un bărbat de 30 de ani, din Cluj-Napoca.

Din verificările efectuate a reieșit faptul că anterior, acesta ar fi avut un conflict verbal în trafic cu un alt conducător, în cadrul discuțiilor în contradictoriu afișând un obiect tăietor-înțepător.

Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ. Ulterior, acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice .

Obiectul contondent a fost identificat de polițiști pe capota autoturismului, fiind ridicat în vederea confiscării.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, polițiștii Secției 6 Poliție Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu în ceea ce privește infracțiunea de amenințare, până în acest moment nefiind formulată plângere prealabilă referitoare la această faptă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accidentul din Piața Avram Iancu, a fost surprins de o cameră de bord

Accidentul dintre autoutilitara poliției și un autoturism care a avut loc în urmă cu câteva zile în Piața Avram Iancu...

Închide