Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Emil Boc a fost astăzi la rapelul cu AstraZeneca

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost astăzi (12.04.2021) la rapelul cu vaccinul anti-Covid AstraZeneca. Acesta a ținut să le mulțumească tuturor cadrelor medicale pentru efortul depus.

,,Azi m-am vaccinat cu a doua doză de vaccin AstraZeneca.

Totul a evoluat normal.
Mulțumiri speciale tuturor echipelor medicale care asigură procesul de vaccinare. Este un maraton și la sfârșitul acestuia vom fi cu TOȚII câștigători. Susțin procesul de vaccinare și consider că pe această cale vom învinge pandemia, iar viața noastră va reveni la normalitatea pe care am avut-o înainte de pandemie (sau cât mai aproape de acea normalitate)”, a scris primarul municipiului Cluj-Napoca pe facebook.

În primă instanță, primarul a fost vaccinat cu lotul ABV 2856, un lot care a fost suspendat temporar sau a fost interzis în alte țări.

Emil Boc declara la momentul respectiv faptul că: “Chiar cu ăla m-am vaccinat. Am reținut aseară numărul 2856 și dimineața, când am ajuns la birou am verificat. Asta-i viața… Nu am avut alte simptome decât cele obișnuite unei răceli sau simptomele pe care le-am avut în copilărie la vaccinare. Eu am încredere în Uniunea Europeană, se fac analizele de rigoare și sunt convins că deciziile vor fi luate în consecință, ținând cont de interesul sănătății populației. E bine că acel lot a fost pus în hold – în aşteptare, dar asta nu înseamnă că vaccinarea cu celelalte loturi nu trebuie să meargă mai departe”, a spus, primarul Emil Boc la Ziua Live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bărbatul care a călcat un câine în județul Cluj, s-a ales cu dosar penal

A fost identificat de poliție bărbatul care a călcat cu mașina un câine în județul Cluj, purtătorul de cuvânt al...

Închide