Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Bărbatul care a călcat un câine în județul Cluj, s-a ales cu dosar penal

A fost identificat de poliție bărbatul care a călcat cu mașina un câine în județul Cluj, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj a transmis că i s-a întocmit un dosar penal bărbatului. Din fericire patrupedul nu se află în pericol de a-și pierde viața. 

,,În urma imaginilor apărute în spațiul public, în care se observă un câine care este lovit de un autoturism, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au demarat verificări în vederea stabilirii situației de fapt.

În urma activițăților investigativ-operative desfășurate, a fost identificat conducătorul autoturismului, stabilindu-se că este un bărbat de 69 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 205/2004.

De asemenea, animalul a fost transportat la o unitate de specialitate, stabilindu-se că rănile provocate nu i-au pus în pericol viața.

Totodată, în vederea continuării cercetărilor, au fost sesizați și polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Cluj”, a transmis IPJ Cluj pentru PortalCJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Accident grav în județul Cluj. A intrat cu mașina în stâlp

O autospecială și două echipaje SAJ au intervenit, pe cursul nopții trecute, pentru a gestiona urmările unui accident rutier produs...

Închide