Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

LIVE. Șoșoacă prezentă la Cluj-Napoca. Copii aduși pentru susținere

Un protest anti-restricții a avut loc astăzi (11.04.2021) între orele 15:00 și 17:00 în centrul municipiului Cluj-Napoca, la Monumentul Memorandiștilor. La protest a participat și Diana Șoșoacă, fostă membră AUR.

Șoșoacă a venit în mijlocul clujenilor în port popular, fără mască și ,,acompaniată” de mai mulți copii care țineau pancarte în mână.

Doamna Diana Șoșoacă, a fost întâmpinată la protest de către fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar. Cei doi au instigat lumea la proteste, chemând lumea să protesteze în fața instituțiilor statului.

Șoșoacă a fost revoltată pe restricțiile care sunt în vigoare pentru stoparea răspândirii coronavirusului.

”Arafat ne-a spus că avem voie să mergem la Înviere. Păi tu ne spui nouă ce avem voie să facem? Păi noi facem ce vrem!”, a declarat senatoarea Șoșoacă.

”Când vă duceți la înmormântare, să aprindeți o lumânare pentru cei omorâți în spitale. Cum e posibil să omorâți oameni? Ați văzut imaginile de pe internet în care se zicea ”Ți-am mai făcut rost de zece bucăți!”. Cele zece bucăți sunt alți zece morți. Asta ajung oamenii. Le dau 12 medicamente o dată. Am vorbit cu un medic din Maramureș și mi-a spus că nici cailor nu le dau 12 medicamente!”, a mai afirmat aceasta, fără cea mai mică probă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
A scăzut rata de incidență în Cluj-Napoca. Se ridică unele restricții?

Rata de incidență în municipiul Cluj-Napoca a scăzut la 7,11‰ de locuitori. Acest lucru înseamnă ridicarea unor restricții pe timpul...

Închide