Ultima actualizare: 17.11.2022
Sănătate

Mâna ,,epuizată” de la dezinfectant și mănuși al unui medic ATI din Cluj

Consilierul local din partea USR, Alexandra Oană, a postat pe pagina personală de facebook o poză cu mâna surorii sale care este medic ATI, încă de la începutul pandemiei. Se poate observa cum pielea de pe mână a ,,obosit” de la atâta dezinfectant și purtat de mănuși.

,,Cred că m-am văzut cu sora mea de 5 ori anul trecut. De îmbrățișat nu ne-am putut îmbrățișa niciodată. E medic ATI și încă de la începutul pandemiei a lucrat pe secție Covid.

Au fost săptămâni în șir în care îmi spunea că stă toată ziua la spital. Că ajunge acasă doar ca să doarmă și să își schimbe hainele. Au fost luni în care și-a petrecut în spital aproape toate sâmbetele și duminicile. Desigur că a lucrat de sărbători. Sau că a fost chemată înapoi pe secție în zilele libere. Spunea că se simte epuizată după primele luni. Acum nu mai spune nimic despre asta”, a scris consilierul local, Alexandra Oană.

Alexandra Oană a fost uimită de viața pe care o trăiesc în perioada aceasta medicii de la secțiile ATI.
,,Zilele trecute mi-a trimis poza asta pe whatsapp. Așa arată mâinile medicilor de la mănușile pe care le poartă non stop și de la tonele de dezinfectant pe care le folosesc zilnic.

Nu pot să îmi imaginez cum e ca viața ta să arate așa de un an de zile. Și să continui să îți faci treaba. Să mergi la spital și să ai grijă de pacienți, indiferent de cum te simți și de cât ești de obosit sau stresat. Pentru că știi că tu ești cel care are grijă de alții.
Oare de medicii noștri cine are grijă?”, a adăugat consilierul local Alexandra Oană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Sănătate
Statistică zilnică: 218 de clujeni cu COVID în ultima zi.

Peste 218 de clujeni au fost depistați cu COVID în ultimele 24 de ore în județul Cluj, arată informarea transmisă...

Închide