Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Valeriu Gheorghiță: Maratonul vaccinării anti-Covid la Cluj-Napoca

Șeful campaniei naționale de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a declarat la Digi24 faptul că, se dorește organizarea unui maraton de vaccinare și în Cluj-Napoca și alte centre universitare.

După maratonul din București, autoritățile iau în calcul organizarea unor evenimente similare și în alte orașe mari. Mai precis, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Iași, Craiova vor găzdui și ele un weekend de vaccinare la liber, pentru toată lumea, a mai adăugat Valeriu Gheorghiță.

El a spus că datele care se iau în calcul sunt weekendul 14-16 mai sau următorul, 21-23 mai, data finală urmând să fie anunțată după consultări cu universitățile din aceste orașe.

Vaccinarea se va face fără programare, doar pe baza actului de identitate, a mai spus Valeriu Gheorghiță, precizând că poate veni oricine să se vaccineze: “Ne dorim mai ales persoane vulnerabile, care nu au reușit să se programeze prin platformă”.

Vaccinul administrat va fi “cel mai probabil” Pfizer-BioNTech, a completat medicul militar, spunând că există și varianta Johnson&Johnson, însă acesta va fi rezervat pentru cabinetele medicilor de familie și pentru caravanele de vaccinare care se vor deplasa prin țară.

SURSĂ: Digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bărbat urmărit de polițiștii rutieri prin Câmpia Turzii. S-a oprit în stâlp

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au constatat în flagrant o infracțiune la regimul rutier în jurul orei...

Închide