Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Vești bune! Emil Boc: chiar de ASTĂZI se ridică restricțiile

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat oficial faptul că, restricțiile pe timpul săptămânii se ridică de astăzi. Asta înseamnă că, magazinele se închid la ora 21:00 iar circulația este restricționată începând cu ora 22:00.

”Le mulțumesc clujenilor pentru că prin comportamentul lor responsabil, prin efortul extraordinar al corpului medical, prin respectarea regulilor am coborât rata de incidență sub 7 la mie. Suntem la 6,67 la mie. Asta înseamnă că în câteva zeci de minute după ce va apărea comunicatul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, chiar din această seară magazinele nu se vor mai închide la ora 18.00, ci la ora 21.00. Nu vom mai fi nevoiți să ajungem în casă la ora 20.00, ci la ora 22.00. Este valabil numai de luni până vineri. În zilele de vineri, sâmbătă și duminică rămân valabile recomandările naționale, cele care vizează orele 18.00 pentru magazine și 20.00 pentru a ajunge acasă, știți bine că dacă coboară rata de incidență sub 7, se reduc restricțiile pe timpul săptămânii.”, a precizat primarul Emil Boc pentru TVR Cluj.

Clujenii sunt niște eroi!

Emil Boc a declarat faptul că clujenii sunt niște campioni la numărul de teste și este de părere că Cluj-Napoca va fi primul oraș care va trece peste pandemie: ”Toți suntem în aceeași barcă, și când tragem toți la aceeași barcă, cred că rezultatele vor fi și pe măsură Nu a trecut greul, mai avem două luni de foc, aprilie și mai, pentru a pune cu ,,botul pe labe” această pandemie prin vaccinare prin testare, pentru ca apoi să redeschidem întreaga economie, treptat și locurile de muncă să fie salvate”, a mai spus Emil Boc.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a emis în jurul orei 16:30 această hotărâre de relaxare a măsurilor. Însă odată ce rata de incidență va crește, regulile vor intra din nou în vigoare și pe timpul săptămânii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VEȘTI BUNE! Minora dispărută din Cluj-Napoca a fost găsită

Minora de 12 ani, dispărută din Cluj-Napoca, în data de 12 aprilie a.c., a fost găsită de către polițiști. Minora...

Închide