Ultima actualizare: 15.11.2023
Locale

Acțiune a polițiștilor rutieri în Cluj-Napoca. Au reținut 3 permise

La data de 11 mai a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au acționat în vederea prevenirii accidentelor de circulație, verificării modului de respectare a  normelor rutiere și a normelor impuse cu privire la portul măștii de protecție în mijloacele de transport persoane.

Abaterile la regimul rutier constatate au impus aplicarea unui număr de 48 de sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

Dintre acestea, 30 au fost aplicate unor conducători auto care nu respectau regimul legal de viteză, fiind surprinși cu aparatul radar rulând cu o viteză peste limita maximă admisă.

De asemenea, au fost aplicate sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță dar și pentru alte abateri ale normelor rutiere.

Totodată, nerespectarea legislației privind circulația pe drumurile publice a condus la reținerea a 3 permise de conducere și retragerea unui certificat de înmatriculare.

Cu ocazia verificărilor efectuate în mijloacele de transport persoane privind portul măștii de protecție, o persoană a fost sancționată contravențional conform Legii 55/2020.

Imaginea este pur reprezentativă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Trei mașini și o victimă implicate într-un accident în Piața Avram Iancu

Un accident între trei mașini a avut loc astăzi în Piața Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca. Potrivit autorităților, o persoană...

Închide