Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Ludovic Orban despre metroul din Cluj: ,,Este cel mai spectaculos proiect!”

Liderul PNL, Ludovic Orban, în cadrul unei conferințe de presă de la sediul partidului din Cluj-Napoca, a declarat faptul că proiectul metroului este cel mai spectaculos proiect și va beneficia de finanțare din partea Planului Național de Reziliență și Recuperare.

Ludovic Orban a prezentat pe scurt care sunt principalele proiecte din județul Cluj. Totodată acesta a mai declarat faptul că țara noastră se află într-o perioadă perfectă pentru atragerea investitorilor.

„Am discutat în toate întâlnirile lucruri importante pentru Cluj, pentru comunitățile locale. Am discutat de proiectul de metrou, care este, din punctul meu de vedere, cel mai spectaculos proiect și trebuie să știți că este inclusă o finanțare importantă în Planul Național de Reziliență și Recuperare pentru finanțarea proiectului de metrou din Cluj.

Am discutat și de alte proiecte importante, tot cu finanțare din PNRR, va exista un proiect extrem de important și anume modernizarea și electrificarea tronsonului de cale ferată de la Cluj-Napoca până la Episcopia Bihor, un proiect mult așteptat. Este un proiect care a fost pregătit intens și va fi finanțat din PNRR. Sigur sunt mai multe proiecte pe care le-am discutat, centura ocolitoare care va ocoli Câmpia Turzii și Turda, pentru a scoate traficul greu.

Tronsoanele de autostradă de pe autostrada Transilvania, pentru a exista o legătură până la granița de vest și Târgu Mureș (…), Cuvântul de bază în guvernarea noastră este investiție, vrem să creștem constant atât investițiile private cât și cele publice, în toate domeniile posibile. România e într-un moment foarte bun, în care există un interes mare din partea investitorilor, noi trebuie să fim pregătiți să oferim condiții pentru acești investitori”, a declarat Ludovic Orban în cadrul conferinței de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bulevardul Muncii culoar dedicat pentru tramvaie. Idee bună sau nu?

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat astăzi în cadrul unei emisiuni radio faptul că, master planul pentru Bulevardul Muncii...

Închide