Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

Bulevardul Muncii culoar dedicat pentru tramvaie. Idee bună sau nu?

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat astăzi în cadrul unei emisiuni radio faptul că, master planul pentru Bulevardul Muncii va fi dezbătut în perioada următoare. Edilul a mai spus că strada va fi lărgită iar tramvaiul va avea culoar dedicat.

“Vom face acest master plan și principiul este să nu amesteci industria cu locuirea. Unde va fi zonă de industrie va fi doar industrie, unde va fi locuire, doar locuire. De asemenea, unde sunt servicii industriale, doar servicii. Cheia este gândirea circulației, pentru că bulevardul deja gâfâie. Iar dacă se circulă prost, coboară și calitatea vieții. Ne dorim un culoar pentru tramvaie pe Bulevardul Muncii, mi se pare firesc să aibă un asemenea culoar dedicat pentru a avea o mobilitate cât mai verde. Lumea să stea în tramvaie mai puțin, să ajungă de două-trei ori mai repede decât cu mașina. Acum studiem această zonă, despre asta vorbim acuma”, a declarat Emil Boc, potrivit ZIUA LIVE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Emil Boc despre relaxările anunțate ieri de Klaus Iohannis

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat la emisiunea radio de la ZCJ.ro, în cadrul emisiunii, Emil Boc, și-a exprimat...

Închide