Ultima actualizare: 22.9.2022
Locale

Maratonul vaccinării la Chinteni, în acest weekend. Vaccinare cu Pfizer

În acest weekend, la Chinteni va începe maratonul vaccinării, la Centrul de Vaccinare anti-Covid-19 din Chinteni (str. Unirii nr. 206) Oamenii se vor putea imuniza cu serul Pfizer.
,,Primul maraton al vaccinării în mediul rural, cu serul PFIZER, va avea loc în perioada 22 -23 mai 2021, în intervalul orar 08:00 – 24:00, la Centrul de Vaccinare anti-Covid-19 Chinteni, strada Unirii, nr. 206.
Pe lângă cele două fluxuri de vaccinare preexistente, pentru serurile Moderna și Astra-Zeneca, vor funcționa încă trei fluxuri de vaccinare cu serul PFIZER. Pentru vaccinare, nu este necesară efectuarea nici unei programări.
De mai bine de un an tânjim după o viață normală. De mai bine de un an am uitat să ne îmbrățișăm și cam tot de atâta timp bunicii și părinții noștri ne așteaptă cu dor acasă.
Primăvara e mai mult decât magie, iar aerul său proaspăt și plin de miresme merită respirat cu toată ființa noastră.
Haideți să îndrăznim să facem un mare pas spre normalitate!
Haideți să ne îmbrățișăm bunicii și părinții fără teamă, haideți sa respirăm mireasma primăverii fără mască, HAIDEȚI LA VACCINARE!!!
O echipă medicală minunată, dedicată și profesionistă, care nu s-a dezmințit nici o clipă, este pregătită pentru ca procesul vaccinării să decurgă în cele mai bune condiții.

A O SUTA PERSOANĂ VACCINATĂ VA FI PREMIATĂ!”, a scris primarul din Chinteni, Magdalena Lucia Suciu.

Primarul din Chinteni îndeamnă oamenii să împărtășească ideea de vaccinare iar în cazul în care apar nelămuriri, pot adresa întrebări la numărul 0264271803.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Vești bune pentru iubitorii de muzică! Jazz in the Park revine în 2021

Organizatorii ,,Jazz in the Park", au decis să continue pregătirile pentru festival însă cu unele modificări. Anul acesta, festivalul se...

Închide