Ultima actualizare: 5.5.2023
Locale

Cluj-Napoca cel mai scump oraș din țară. Primarul: Calitatea se plătește!

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat la Ziua Live faptul că calitatea vieții foarte ridicată din Cluj-Napoca este un lucru normal. De asemenea, orașul Cluj-Napoca după spusele lui Emil Boc se poate compara cu Viena sau Munchen.

Clujul este cel mai scump oraș din țară, și se „bate” la capitolul prețuri cu orașe importante din Europa, precum Viena sau Munchen. Boc susține că a fost ales să le ofere clujenilor un oraș care să concureze cu cele din Occident.

„Dacă vrei să ai calitatea vieții, nu o poți compromite că îmi spune mie cineva să o compromitem, ca să nu se mai vorbească despre Cluj. Vrem să trăim prost și să ne distrugem sănătatea, asta dorim? Eu nu cred că pentru asta am fost ales de clujeni. Am fost ales să le ofer un oraș care să fie la fel, sau măcar apropiat ca direcție, ca tendință de ceea ce ei au văzut în occident, în orașele europene.

De aceea 4 milioane de români au plecat în Occident. Eu vreau ca acei patru milioane să se întoarcă acasă, să trăiască în această țară și să modernizăm împreună România. Eu vreau ca clujenii să rămână acasă, nu să plece. Eu lucrez zi de zi pentru clujeni, pentru ei mă dedic, pentru că vreau să aibă o viață mai bună”, a afirmat, la ZIUA LIVE, edilul din Cluj-Napoca.

SURSĂ: Ziua Live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
RO-Alert. Cod Roșu de ploi torențiale în județul Cluj

Avertizare fenomene meteorologice extreme COD ROSU privind posibile averse torențiale ce vor depăși 40...50 l/mp, vijelie puternică, grindină de medii...

Închide