Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Dinozaurii vin la Cluj din 1 iulie în cadrul unei expoziții de proporții

Expoziția Space in the City a fost prezentă în Cluj-Napoca aproximativ 4 luni însă acum a venit momentul să își închidă porțile. Însă începând cu 1 iulie clujenii și nu numai se vor putea bucura de o altă expoziție de amploare, LIVING DINOSAURS.

„Siguranța este pe primul loc și în spațiu, așa că ne bucurăm enorm că am reușit să organizăm această expoziție respectând toate măsurile de distanțare socială impuse de lege. A fost un an dificil pentru toată lumea, dar ne-am găsit de fiecare dată motivația și inspirația în mulțumirea și entuziasmul vizitatorilor noștri. Desigur că cei mai fascinați au fost cei mici, dar Space in the City a ajuns la inimile întregii familii. Însă munca noastră nu se oprește aici. Chiar dacă ne luăm rămas bun de la Space in the City, lucrăm în continuare la următoarea expoziție care va avea loc începând cu 1 iulie, și care va aduce în Cluj… dinozauri”, a declarat Botond Istvandi, organizatorul expoziției.

Din noiembrie 2020 Showtime Productions a reușit să organizeze expoziția internațională Space in the City în două orașe, Târgu Mureș și Cluj-Napoca, demonstrând că indiferent de context, astfel de evenimente cultural-educative se pot implementa, cu respectarea tuturor normelor aflate în vigoare la momentele respective.

„Proiectele de acest gen au nu doar un scop educativ pentru copii, ci reprezintă o modalitate creativă și distractivă de petrecere a timpului liber pentru întreaga familie. Copiii sunt viitorul nostru și ei au nevoie de activități pe care să le facă alături de părinți sau de colegii de clasă, pentru a-și dezvolta imaginația învățând în același timp noțiuni care nu se regăsesc în programa școlară. Acesta este scopul expozițiilor pe care le aducem în România și ne bucurăm că am făcut față celor 2 valuri ale pandemiei și suntem încrezători că publicul va fi din ce în ce mai receptiv la următoarele proiecte”, a mai adăugat Botond.

„SHOWTIME PRODUCTIONS a inaugurat acest spațiu expozițional, numit PROEXPO, cu primul eveniment muzeal, acesta fiind SPACE IN THE CITY. Așadar, în perioada 1 iulie – 31 octombrie, 2021, vă invităm la PROEXPO, în Parcul Industrial Tetarom I, să vă bucurați de experiența gigantică LIVING DINOSAURS, să vă faceți poze inedite cu dinozaurii și să aflați cele mai captivante, interesante dar și educative informații”, transmis organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Un ,,prințișor” din Cluj condamnat pentru că a agresat fizic două fete

Flaviu Chertes, fiul fostului secretar de stat Mircea Chertes care este în actualmente patronul Parkingului Mărăști din Cluj-Napoca este nevoit...

Închide