Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Un ,,prințișor” din Cluj condamnat pentru că a agresat fizic două fete

Flaviu Chertes, fiul fostului secretar de stat Mircea Chertes care este în actualmente patronul Parkingului Mărăști din Cluj-Napoca este nevoit să plătească amenzi penale pentru că a lovit două domnișoare printre care și pe propria prietenă, informează clujust.ro

Soluția pe scurt: ”In temeiul ar. 396 alin. (2) C. proc. pen., condamna inculpatul Chertes Flaviu Cosmin la pedeapsa amenzii penale in cuantum de 10 000 lei (200 zile-amenda x 50 lei/zi) pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente (in dauna parții civile CD),prev. de art. 193 alin. (2) C.pen.

In temeiul ar. 396 alin. (2) C. proc. pen., condamna inculpatul CFC la pedeapsa amenzii penale in cuantum de 9000 lei (180 zile-amenda x 50 lei/zi) pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente (in dauna persoanei vatamate IOA), prev. de art. 193 alin. (2) C.pen.

In temeiul art. 38 alin. (1), art. 39 alin. (1) lit. c) C. pen. contopeste, potrivit tratamentului sanctionator al concursului de infractiuni, pedepsele stabilite prin prezenta sentinta, aplicand pedeapsa cea mai grea de 10 000 lei amenda, la care adauga un spor de o treime din pedeapsa amenzii de 9000 lei (3000 lei), inculpatul urmand a executa pedeapsa amenzii penale in cuantum de 13 000 lei (260 zile-amenda x 50 lei/zi).

In temeiul art. 397 alin. (1) rap. la art. 19 si 25 C. proc. pen., cu retinerea art. 1357 C. civ., admite actiunea civila exercitata de partea civila CD impotriva inculpatului si, in consecinta, obliga inculpatul la plata catre partea civila, a sumei de 7000 lei cu titlu de daune materiale constand in onorariu avocatial.

In temeiul art. 276 alin. (1) C.proc.pen., obliga inculpatul la plata cheltuielilor de judecata catre persoana vatamata IOA, in cuantum de 5000 de lei, constand in onorariu avocatial.

In temeiul art. 398 rap. la art. 274 alin. (1) C.proc.pen., obliga inculpatul la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat in cuantum de 550 lei (50 lei pentru urmarirea penala si 500 lei pentru camera preliminara si judecata).

Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicarea sentintei penale pentru procuror, inculpat, persoana vătămată și partea civila.

Pronuntata in sedinta publica, astazi, 14.06.2021.”

Potrivit rechizitoriului, inculpatul le-a agresat fizic pe persoanele vătămate, lovind-o pe una cu palma peste față în mod repetat și prinzând-o de gât, mușcând-o de pomete și lovind-o cu palma pe cealaltă persoana vătămată, cauzându-i acesteia suferințe fizice care nu au necesitat îngrijiri medicale.

SURSĂ: Clujust.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bărbat depistat și amendat aspru pentru transport ilegal de lemne

Bărbat depistat în timp ce transporta ilegal material lemnos, acesta a fost amendat aspru de către polițiști. În cursul zilei...

Închide