Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Maramureș. Mamă cu probleme psihice, și-a omorât copiii în bătaie

Crimă ruptă de realitate în județul Maramureș. În localitatea Rușor, o mamă cu afecțiuni psihice, și-a ucis cei doi copii, unul de 4 luni, celălalt de 1 an și 9 luni. Potrivit colegilor de la PortalSM, fetița mai mică urma să fie botezată.

Ce spune Poliția:

,,Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 2 iunie, ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Mănăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe.

În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat.

La fața locului se deplasează o echipă complexă de cercetare, care vor efectua activități în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș’’.

Femeia l-a sunat imediat după tragedie pe soțul ei și i-a povestit tot ce s-a întâmplat. Se pare că mama celor doi copii acuza dureri de cap și lua medicamente pentru așa ceva.

,,M-a sunat și mi-a spus că a dat cu copiii de pământ. Am venit acasă. Nu a zis că îi e greu cu copiii, se văita că o durea capul. A fost la doctor și i-a dat medicamente pentru dureri de cap. Băiatul care m-a adus cu mașina a sunat la 112” a povestit tatăl copiilor.

Sursa: vasiledale.ro

cop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Analize medicale false depistate de polițiștii clujeni la două persoane

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca – Biroul de Poliție Transporturi Aeriene Cluj s-au sesizat din oficiu la data...

Închide