Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Tânărul cu probleme psihice care a înjunghiat în gât o femeie, nu este la prima abatere

Adolescentul de 17 ani, care a înjunghiat o femeie în urmă cu trei zile, într-un magazin alimentar de pe strada Dunării din Cluj-Napoca, nu este la prima abatere, a dat în cap cu o cărămidă unei femeie și a mai torturat o pisică iar mai apoi a trimis materialul video persoanelor de la care adoptase pisica.

D.D. de doar 17 ani, fiul medicului C. D. a fost raportat dispărut chiar de tatăl său, în jurul orei 18:15, la aproximativ 15 minute după, tânărul și dus până la capăt planul. Acesta a înjunghiat în gât o femeie aflată la cumpărături într-un magazin alimentar aflat pe strada Dunării din Cluj-Napoca.

Tânărul nu este la prima abatere.

În luna februarie 2021, tânărul de doar 16 ani pe atunci, a adoptat o pisicuță iar pentru pura distracție, acesta s-a filmat în timp ce o tortura. Tânărul a trimis filmarea persoanei de la care a adoptat animalul.

Băiatul a fost dat pe mâna autorităților chiar de tatăl acestuia, un cadru medical din Cluj-Napoca, tatăl băiatului declarând că „Noi l-am dus la polițiști, noi am aflat de asta și l-am dus. El era supravegheat de fiecare dată”, a spus tatăl, în luna februarie.

„Sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept. Adolescentul care a schingiut pisica a fost dus în fața magistraților, iar procurorii au dispus în cazul lui controlul judiciar pentru 60 de zile. În plus va trebui să se supună și unui tratament medical”, transmitea IPJ Cluj, la momentul respectiv.

Tânărul a fost internat la Psihiatrie după această atrocitate însă din cauza relațiilor tatălui său, băiatul a fost eliberat după doar trei luni, tatăl său a motivat gestul băiatului a venit din cauza unei depresii după moartea bunicii.

La ceva timp după, băiatul cu probleme psihice a comis-o din nou, de această dată, o femeie a fost lovită în cap cu o cărămidă pe strada Ospătăriei din municipiul Cluj-Napoca

SURSĂ: Știri de Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sting va concerta la Cluj-Napoca, a anunțat un spectacol pe măsură

Consacratul cântăreț englez, Sting a anunțat a anunțat luni, noi locații în care va cânta în cadrul turneului MY SONGS...

Închide