Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Maramureșanul care a înjunghiat pe cineva în Mănăștur a fost reținut

Tânărul din județul Maramureș care a înjunghiat un alt bărbat din Maramureș în cartierul clujean Mănăștur, a fost reținut de către polițiști. Cuțitarul urmează să fie prezentat unității de parchet pentru a-și primi pedeapsa.

„La data de 28 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, fapte prevăzute de Codul penal.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 14.00, cu privire la o agresiune ce a avut loc în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca.

În fapt, în jurul orei 13.45, în urma unor discuții în contradictoriu între un tânăr, de 24 de ani, din județul Maramureș și alt tânăr, din același județ, primul l-ar fi lovit în zona corpului cu un obiect tăietor-înțepător, ulterior fugind de la fața locului.

Ca urmare a activităților informativ – operative, în jurul orei 14.45, tânărul a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca.

A fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet pentru dispunerea altor măsuri preventive”, informează IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ATENȚIE! Modificări temporare în circulația trenurilor CFR

Pentru realizarea de către CFR SA de lucrări la infrastructura feroviară pe secțiile Conop – Milova – Radna și Radna...

Închide