Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Trei motive să îți petreci concediul de vară la Ștrandul Termal Tășnad

Trei motive să îți petreci concediul de vară la Ștrandul Termal Tășnad. Vara e aici, chiar dacă temperaturile din termometre nu o arată exact așa cum ne-am dori noi. Dacă nu ți-ai programat încă vacanța de vară, în care să te odihnești și să te bucuri de soare și de o porție de relaxare, nu e încă totul pierdut.

Ștațiunea turistică de interes național Tășnad, din județul Satu Mare, poate să fie destinația ta de vacanță din această vară. Ai parte aici de tot ce ți-ai putea dori de la concediul tău.

  1. Cea mai bună apă termală din România cu efecte terapeutice

Cercetările făcute pe apa termală de la Ștrandul Termal Tășnad au demonstrat că apa care ajunge din adâncul pământului în bazinele ștrandului și care mai apoi servește relaxării turiștilor are proprietăți terapeutice puternice.

Această apă are puterea demonstrată de a remedia probleme din categoria reumatismelor degenerative și abarticulare, afecțiuni ginecologice, afecțiuni posttraumatice precum și boli metabolice sau endocrine.

Bineînțeles că pentru a se simți efectul acestor ape termale e nevoie de cure de mai multe zile, astfel că e nevoie să îți programezi un concediu de minim 4-5 zile aici.

  1. Prețuri pentru toate buzunarele, la cazare și restul serviciilor

Cei de la Ștrandul Termal Tășnad nu au dorit niciodată să se transforme într-o stațiune de lux, asta pentru a putea permite tuturor categoriilor sociale să aibă acces la apa termală și la beneficiile ei. Iar restul afacerilor conexe din zonă s-au raliat acestui concept, astfel că la Tășnad veți găsi servicii pentru toate buzunarele.

Dacă vorbim de cazare, aici puteți alege atât hoteluri de lux, cu servicii superioare cum ar fi restaurant propriu, piscină interioară sau saună dar și locații de cazare de tip motel sau pensiune, cu prețuri mai reduse. Toate acestea oferă confort și relaxare, fiind dezideratul întregii stațiuni acela de a satisface nevoile turiștilor care îi trec pragul. Tot la Tășnad puteți opta pentru cazare în corturi sau cu rulota, existând o zonă dedicată acestui tip de cazare.

Aceeași politică de prețuri se practică și când vine vorba de intrarea în ștrand, existând varianta abonamentelor, care salvează o sumă frumoasă de bani celor care petrec mai multe zile în stațiune și tot o gamă variată de prețuri găsiți și la mâncare.

  1. O stațiune potrivită pentru toate vârstele

În stațiunea Tășnad își găsesc locul și activitățile potrivite toate categoriile de vârstă, de la cei mai mici turiști, care au spații de joacă moderne și bazine în care pot înota și stropi în voie, până la cei mai în vârstă aflați în căutare de liniște și odihnă.

Bineînțeles, în jurul stațiunii s-au dezvoltat  o serie de alte servicii care să completeze experiența voastră de cazare, astfel că dacă doriți să diversificați activitățile din vacanță puteți opta pentru o partidă de pescuit sau de ce nu, pentru o tură de călărie.

Lista completă a unităților de cazare din Tășnad, precum și prețul biletelor și abonamentelor de intrare din ștrand le găsiți aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident mortal în Cluj-Napoca, a fugit spre tramvai dar nu l-a mai prins…

Accident mortal pe Bulevardul Muncii, un bărbat de 50 de ani a fugit spre tramvai iar din cauza neatenției, a...

Închide