Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Accident feroviar în gara din Apahida. Autoturism lovit de tren

Un accident feroviar a avut loc astăzi în județul Cluj, în gara Apahida. Accidentul a avut loc în jurul orei 15:40, un autoturism a fost lovit de un tren, din fericire, nimeni nu a fost rănit grav.

„Un echipaj SMURD și unul SAJ au fost dislocate la fața locului pentru a consulta persoanele implicate în accident. Un bărbat de cca 40 de ani și un adolescent de 15 ani au fost consultați și transportați la spital pentru investigații de specialitate. Aceștia prezentau afecțiuni ușoare la evaluarea primară”, a transmis ISU Cluj.

Din primele date, un tren de marfă care se deplasa din direcția Apahida spre Jucu, ajuns la o trecere cu calea ferată din localitatea Apahida, semnalizată prin semnale acustice şi luminoase, a acroșat un autoturism.

În urma evenimentului, conducătorul autoturismul și pasagerul dreapta-față, au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Hornbach își deschide porțile clujenilor începând cu luna aceasta

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, se extinde pe piața din România și anunță...

Închide