Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Tânăra din Cluj care a fost găsită de autorități în București, a fugit din calea fostului iubit

Studenta de 25 de ani, care a dispărut în urmă cu câteva zile din Cluj-Napoca și a fost găsită în București de către autorități, se pare că a fost victima unei agresiuni, potrivit ȘtirideCluj.ro.

Potrivit sursei citate mai sus, se pare că tânăra a fost agresată chiar de fostul ei iubit în cursul zilei de 11 februarie. Tânăra a reușit să facă rost de bilet de tren de la o persoană necunoscută iar pe data de 12 februarie, tânăra a fost găsită de autorități în București, în jurul orei 23:00.

Se pare că Adela nu avea asupra ei acte de identitate, bani și nici telefonul mobil, din cauza asta, sora ei care locuiește la capitală a alertat autoritățile.

Am găsit-o! Este teafără și nevătămată! E în drum spre sora ei, o doamna a ajutat-o cu biletul. A rămas că o culege din gară. A apărut. Este ok! Acum să ajungă în siguranță la sora ei. Dar măcar știm unde e, și că e teafără”, a spus, sâmbătă seara, una dintre rudele fetei.

SURSĂ: ȘtirideCluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Medic clujean, ales în fruntea Organizaţiei Mondiale de Gastroenterologie

Medicul Dan L. Dumitrașcu, profesor la UMF „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, a fost ales în decembrie 2021 în conducerea Organizaţiei...

Închide