Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Acțiune a polițiștilor clujeni în Mărăști. Peste 20 de amenzi împărțite

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 18.00 – 20.00, pe raza cartierului Mărăști, a avut loc o acțiune cu efective mărite, în scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirii și combaterii faptelor antisociale și responsabilizării tuturor participanților la trafic cu privire la necesitatea respectării normelor rutiere pentru prevenirea accidentelor de circulație.

Totodată, unul dintre obiectivele acțiunii a fost verificarea respectării măsurilor specifice, de prevenire și combatere a virusului Covid-19, aplicabile în contextul epidemiologic actual.

Activitățile specifice au fost desfășurate de polițiști din cadrul Secțiilor 2, 3 și 7 Poliție Cluj-Napoca, alături de jandarmi din cadru Grupării de Jandarmi Mobile ”Ștefan Cicio Pop”, precum și de polițiști locali din cadrul Direcției de Poliție Locală Cluj-Napoca.

În decursul celor două ore de acțiune au fost legitimate 64 de persoane și verificate în trafic 12 autovehicule.

Neregulile constatate au atras aplicarea unui număr de 24 de sancțiuni contravenționale, 13 dintre acestea fiind aplicate ca urmare a nerespectării normelor de circulație pe drumurile publice, în conformitate cu OUG 195/2002R.

De asemenea, 2 sancțiuni au fost aplicate unor persoane pentru abateri aduse normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Cu ocazia acțiunii desfășurate, nu au fost constatate abateri ale normele specifice, de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bărbat de 65 de ani din județul Cluj dispărut de acasă, l-ați văzut?

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din comuna Negreni, sat Bucea, a plecat de la locuinţa sa la...

Închide