Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO. Accident pe centura Vâlcele-Apahida, 4 persoane au ajuns la spital

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață pe centura Vâlcele-Apahida, la km 3+815m, au fost implicate două autoturisme. Au fost transportate la spital 4 persoane.

,,Două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și două echipaje SAJ au intervenit în această dimineață pentru a acorda asistență medicală de urgență persoanelor implicate într-un accident rutier produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida.
Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 7.30, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit două autoturisme avariate și două persoane încarcerate într-unul dintre acestea.
S-a acționat imediat cu utilajele hidraulice și echipamentele speciale pentru a asigura accesul la victimele rămase blocate în autoturism și pentru a fi evacuate fără agravarea leziunilor suferite.
Cei doi bărbați descarcerați, dintre care unul prezenta multiple traumatisme și o stare generală gravă, au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.
Alți doi bărbați au fost consultați la fața locului și au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate. Aceștia prezentau afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj.

Conform informațiilor furnizate, conducătorul unui autoturism în vârstă de 36 de ani, din comuna Maieru, județul Bistrița-Năsăud, care se deplasa pe DN VOCE înspre Vâlcele, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 50 de ani, din Turda, pe sensul opus de mers.

În urma impactului cei doi conducători au fost transportați la o unitate medicală pentru îngrijirii de specialitate, alături de alte două persoane, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 36 de ani.

Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, nerezultând prezența alcoolului în aerul expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ISU Cluj. Peste 150 de solicitări în urma furtunii de la Cluj

Echipajele aparținând ISU Cluj au fost solicitate de peste 150 de ori pentru a îndepărta fațadele căzute, arborii smulși și...

Închide