Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

A agresat-o în propria casă. Bărbat din Cluj arestat preventiv

Un bărbat de 32 de ani, din Cluj-Napoca a fost arestat după ce a agresat fizic o femeie în propria ei locuință. Bărbatul va fi judecat pentru tentativă de omor.

„La data de 18 iulie, în jurul orei 04.00, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o tânără în vârstă de 25 de ani, din Cluj-Napoca, a fost agresată fizic în locuința sa de către un bărbat, acesta plecând de la locația indicată în apel.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca, bărbatul fiind depistat și reținut cu operativitate în apropierea locației în care s-a produs evenimentul. Totodată, tânăra fost transportată cu celeritate la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul, în vârstă de 32 de ani, pe fondul unei stări conflictuale, i-a aplicat tinerei mai multe lovituri la nivelul corpului cu ajutorul unui obiect tăietor-înțepător .

Cercetările sunt desfășurate în continuare pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Accident pe centura Vâlcele-Apahida, 4 persoane au ajuns la spital

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață pe centura Vâlcele-Apahida, la km 3+815m, au fost implicate două...

Închide