Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Naţionale

FOTO. Copilaș lăsat în mașină în căldură, salvat de un polițist

Un copilaș de aproximativ 3-4 ani a fost lăsat în mașină de propriul tată, chiar sub soarele arzător, în cursul zilei de duminică. Întâmplarea a avut loc în municipiul Oradea. Norocul copilului a fost că un trecător a chemat un polițist aflat în parcare care a reușit să scoată copilașul din habitaclul încins al autoturismului.

Polițistul Alexandru R.J. nu a stat pe gânduri. A mers l-a mașină, a forțat ușa mașinii până când a reușit să deschidă portiera și să elibereze copilul care era ud din cap până în picioare.

Redăm povestea, scrisă pe pagina de Facebook Polițiști Bihoreni:

„Azi, în jurul orei 12:25, în parcarea Leroy Merlin din municipiul Oradea, Agent de poliție R.J. Alexandru din cadrul Biroului Rutier Oradea a fost strigat de către un cetățean astfel :

“Poliția, haideți repede va rog, aici este un copil inchis în mașina, în căldura asta infernală, este tot ud, plange tare și este speriat” 
Agentul de poliție a alergat rapid la mașina cu pricina unde a și identificat un copilaș de aproximativ 3-4 anișori care era pe bancheta din spate a autoturismului , și plângea agresiv fiind foarte speriat, abia mai avea aer, era tot ud din cap pana-n picioare deoarece fusese lasat închis în autoturism, cu geamurile din fata ale autoturismului putin lasate, în văpaia de caldură care era afară.
Văzând acest lucru, polițistul nici nu a stat pe gânduri, a băgat mâna la geamul mașinii, l-a forțat astfel incât să poată băga mâna pentru a deschide portiera, a deschis în față, după a deschis ușa din spate și a eliberat copilul din autoturism.
Copilul era tot umed, transpirat, hainele pe el puteau fi stoarse de apa, speriat, plângea…, în mașină fusese o căldură înfiorătoare pentru un copil micuț.
După ce l-a eliberat din autoturism, pe copilaș, agentul de poliție R.J. Alexandru i-a zis colegului său să stea lângă autoturism, după care l-a dus pe copilaș în zona de acces a Leroy Merlin, la umbră, unde a rugat casierele să-i aducă apă la copilaș, și să dea anunț pe magazin să vină părinții.
În zona de acces, l-a calmat pe copilaș care era foarte speriat, și în scurt timp a apărut și tatăl copilului care i-a relatat faptul că l-a lăsat pe copilaș în mașină deoarece dormea în momentul în care a ajuns în parcare. 
Copilul a fost predat în siguranță tatălui său, care abia atunci a realizat ce GREȘEALĂ IMENSĂ FĂCUSE.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
A fost lansat site-ul prin care îți poți obține certificatul Covid-19

Site-ul de unde cetățenii români și cei străini își pot genera un certificat digital privind Covid-19 a fost lansat astăzi...

Închide