Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Alegeri PNL Cluj. Cîțu și Orban s-au luptat pentru simpatia liberarilor

Premierul Florin Cîțu și Ludovic Orban au avut o adevărată confruntare la Cluj, la conferința de alegeri PNL Cluj. Florin Cîțu a făcut o demonstrație de forță pe scenă, acesta s-a înconjurat cu susținători (membri PNL) chiar sub ochii lui Ludovic Orban. 

Pe scenă alături de Florin Cîțu au urcat pe scenă: Emil Boc – primarul municipiului Cluj-Napoca, Daniel Buda – președinte PNL Cluj, Rareș Bogdan – prim-vicepreședinte PNL, Secretar General PNL – Robert Sighiartău, Raluca Turcan – președinte PNL Sibiu, Virgil Popescu – președinte PNL Mehedinți, Lucian Bodem – președinte PNL Sălaj, Sorin Cîmpeanu – Ministrul Educației, Nelu Tătaru – președinte PNL Vaslui, Alin Nica – președinte PNL Timiș, Alina Gorghiu – senator, Ion Dumitrel – președinte CJ Alba, Monica Anisie – președinte Sector 2, Ciprian Ciucu – primar și președinte Sector 6, Stelian Bujduveanu – viceprimar muncipiul București.

Pentru a atrage simpatia liberalilor, Ludovic Orban a povestit cum în urmă cu peste 30 de ani, mai exact în 1987 a susținut un concert, Orban spunând că a fost membru într-o trupă rock, la chitara bass.

Florin Cîțu“Am spus că vreau să guvernăm și sunt sigur că vom guverna România pentru cel puțin 8 ani de zile. Mulți s-au uitat la mine – «iarăși începe Cîțu cu optimismul lui». Să știți că nu sunt. Din contră, lucrurile sunt calculate. Avem, până în 2028, de investit în România.

Am pornit la acest drum, în această competiție, cu doi sau trei oameni lângă mine. Așa am lucrat toată viața. Am început cu puțini oameni lângă mine și am construit echipe în sectorul privat sau în administrație. Așa fac și aici, acum. Construiesc o echipă, care veți vedea în final că o să fie echipa PNL. Dar astăzi, este momentul să vă arăt cât am construit, de unde am început și cât am construit până acum. Am început cu domnul Emil Boc. Vă rog, haideți pe scenă.

Sectorul 2, doamna președinte ales Monica Anisie, Sectorul 4 – Pavel Popescu, președinte ales. Candidatul acestei echipe la președinția PNL București, primarul Sectorului 6 și președintele PNL Sector 6 – Ciprian Ciucu și viceprimarul Municipiului București, Stelian Bujduveanu”.

Ludovic Orban: “Această scenă îmi trezește amintiri. În 1987 cred că era, eram într-o trupă rock, la chitară bass. Eu chiar am cântat într-o trupă rock și am fost prezent pe această scenă.

Până la congres mai avem ceva vreme. Fiți convinși că îmi voi prezenta și eu echipa și cu siguranță voi ajunge și la Cluj cu echipa mea.

Credeți-mă când vă spun că nu a existat solicitare din partea domnului președinte Buda, domnului primar Emil Boc. Fac numai o paranteză. Pe finalul guvernării a fost aprobată o Hotărâre de Guvern care a făcut posibilă includerea în PNRR a investiției de metrou și domnul primar Boc știe foarte bine de chestiunea asta. Am încercat să nu rămân dator cu nimic față de dvs, stimații mei colegi, fiindcă vă apreciez, vă respect”.

Emil Boc: “Domnule președinte Orban, monsieur president, domnule președinte Orban, un prefect de la PNL tot am fi meritat”.

Aceștia au participat la Comitetul de Coordonare Județean în cadrul căruia a fost ales noul Birou Politic Județean al PNL Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Clujeni revoltați, nu au primit mesaje RO-ALERT despre furtuna de aseară

Clujenii sunt revoltați pe rețele de socializare din cauza faptului că nu au primit avertizări RO-ALERT privind apariția unei furtuni...

Închide