Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Tot mai multe produse pentru timp liber disponibile în magazinul online PretzMic.ro

Cunoscut de mulți ani drept un magazin online de ceasuri de mână și alte accesorii fashion pe segmentul economy, PretzMic.ro și-a dezvoltat puternic gama de produse în ultimul an. De altfel, procesul de diversificare a gamelor continuă, cu fel de fel de noi categorii pe website. Ca un veritabil discounter modern în mediul online, PretzMic.ro pune accentul pe reduceri în campanii promoționale desfășurate pe tot parcursul anului. Raportul calitate / preț este mereu elementul cel mai important în selecția produselor de la furnizori, după cum explică reprezentanții e-shop-ului cu sediul în Cluj-Napoca, dar care livrează produsele prin curier rapid la nivel național.

Pe lângă ceasuri barbatesti, ceasuri de damă și ochelari de soare, acum există pe website dispozitive smartwatch, bijuterii fashion, dar și alte tipuri de produse care îndeplinesc cel puțin unul dintre criterii: sunt utile / sunt interesante / sunt plăcute ca design. De la produse de iluminat pentru interior sau pentru grădină până la articole de curățenie (de exemplu pudră pentru îndepărtat pete Ariel Dimond), există numeroase idei de shopping online.

Aspirator vertical, dozator de săpun cu senzor, presă biscuiți fursecuri, bec rotativ proiector multicolor, suport auto cu încărcare rapidă wireless, epilator, placă de îndreptat părul, mouse wireless, cameră de supraveghere interior, boxă portabilă, bandă cu LED RGB, căști wireless – iată doar câteva exemple de produse practice pentru casă sau pentru timp liber. Există articole pentru toate camerele din locuință, pentru grădină sau pentru a fi luate de utilizatori oriunde în călătorii. Cele mai multe produse sunt perfecte inclusiv pentru a fi selectate drept cadouri pentru cei dragi, cadouri pentru orice ocazie.

“Ce au în comun o jucărie senzorială interactivă Pop It, un smartwatch, un ceas de damă, un set de accesorii pentru vin, o borsetă și o lampă solară pentru grădină? Toate se găsesc în magazinul nostru online la prețuri cu discounturi chiar și de zeci de procente și toate pot fi livrate rapid prin curier sau la easybox, rețeaua națională de lockere”, explică cei de la pretzmic.ro, unde toate comenzile de cel puțin 99 lei sunt expediate fără costuri de livrare în acest moment.

Mergi în timpul liber la mare, la munte, poate la pescuit la un lac de pescuit cu cabanute Bistrita – Cluj – Târgu Mureș? Orice destinație ai alege, poți găsi pe pretzmic.ro numeroase produse utile să le iei cu tine în călătorie, de la încărcătoare și ochelari de soare, până la lanternă LED, cântar electronic portabil, geantă termică, saltea gonflabilă pentru mașini sau brățară anti-amețeală cu punct de presiune. O mulțime de gadgeturi și produse inovatoare sunt selectate lunar pentru a fi adăugate în gama de produse disponibilă în magazinul online.

În contextul în care mediul e-commerce traversează o perioadă cu creșteri impresionante pe piața românească, PretzMic.ro anticipează de asemenea o evoluție în sens ascendent a vânzărilor pe toate categoriile, de la ceasuri de mână la bijuterii sau produse practice pentru casă și pentru timp liber.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Accident rutier în județul Cluj, 3 persoane transportate la spital

Un accident rutier a avut loc astăzi în localitatea Bunești între o autoutilitară și un autocamion. Potrivit autorităților, 3 persoane...

Închide