Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Urs lovit în județul Cluj. Nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva

Un urs a fost lovit astăzi 08.07.2021 de un autoturism în zona Valea Ierii în apropierea Taberei Crucii Roșii. Din nefericire ursul nu a supraviețuit iar cadavrul acestuia a fost transportat la USAMV.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției Rurale, alături de specialiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și cei ai Serviciului Criminalistic, fiind derulate verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care animalul sălbatic a fost rănit.

Exemplarul care avea o greutate aproximativă de 100 de kilograme nu a supraviețuit, reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare transportând cadavrul animalului la USAMV Cluj-Napoca, în vederea efectuării necropsiei.

În continuare sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept, faptă prevăzută de Legea 205/2004”, transmit reprezentanții poliției conform turdanews.ro

*Imagine reprezentativă*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Piața volantă din Gheorgheni se redeschide astăzi. Vezi programul

Piața volantă din cartierul Gheorgheni se redeschide astăzi, 08.07.2021. Începând cu ora 15:00 până la ora 19:00, în fiecare zi...

Închide