Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VIDEO. Un șoricel filmat în timp ce mânca pe rafturile de la Auchan Cluj

Un șoricel a fost filmat în timp ce mânca ciocolată de pe rafturile supermarketului Auchan Iulius Mall Cluj. Reprezentanții au spus că a fost un caz izolat și că regretă cele întâmplate.

„Fiica mea mi-a atras atenţia ca pe raft este un şoricel, care mânca ciocolata. Am sesizat vânzătoarea, dar nu a părut interesată”, ne-a semnalat clujeanul, relatează Ştiri de Cluj.

Cei de la Auchan a reacţionat şi spun că este un incident izolat:   VIDEO AICI   ”Regretăm acest eveniment cu totul neaşteptat şi izolat şi vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori şi pentru a elucida cauzele pentru care a apărut.   Astfel, am dispus, conform normelor şi procedurilor interne, igienizarea şi deratizarea întregului magazin precum şi casarea mărfurilor pentru care există cea mai mica suspiciune că au intrat în contact. Suntem în continuare în alertă şi am sporit controalele şi filtrele pe care le punem în practică în mod uzual.

Magazinul Auchan Cluj face cu frecvenţă săptămânală procesul de deratizare. Ultima deratizare a avut loc miercuri 30.06.2021. În spatele fiecărei deratizari avem un proces verbal care atestă lipsa neconformităţilor. În urma sesizării de azi am luat măsura de a suplimenta cu încă o deratizare în seara aceasta”, precizează cei de la Auchan.

SURSĂ: Știri de Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident rutier la prima oră a dimineții în județul Cluj

Accident rutier grav produs pe raza localității Luncani în jurul orei 6:00. Din informațiile transmise de autorități, se pare că...

Închide