Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Înger de 11 ani vinde suveniruri în Vamă pentru a-și salva cățelul

Un fetiță cu suflet de înger luptă pentru un prieten adevărat cu 4 piciorușe, este vorba despre Tiana, o fetiță de 11 ani care strânge bani pentru cățelușul ei Honey, care are picioarele din spate paralizate.
În cazul în care v-ați plănuit o vacanță pe litoralul românesc, nu ezitați să faceți o oprire și la taraba Tianei. Tânăra cu o inimă de aur vinde accesorii făcute chiar de ea, lângă tarabă stau două mesaje pe unul scrie ,,eu le-am făcut: turnat, montat, ambalat”, iar pe celălalt ,,donați pentru operația cățelului”.
Tânăra are nevoie de aproximativ 10.000 de lei pentru operația cățelului. Puteți întinde o mână de ajutor cumpărând de la taraba care se află în fiecare seară pe falezi din Vama Veche, județul Constanța.

,,Pe faleza din Vama Veche, spre bulgari, mult după ce se termină barurile, stă în fiecare seara Tiara, o fetiță de 11 ani care își vinde accesoriile făcute cu mâna ei.
Banii strânși sunt pentru cățelul ei, Honey, care are picioarele din spate paralizate, despre care vorbește cu un zâmbet pe față, semn că speră să îl facă bine. Operația costă 10 mii de lei, ea a reușit să strângă 6 mii până acum.
Mi s-a părut cel mai bun loc de unde pot cumpăra amintiri din Vamă dar cel mai tare mi-a plăcut că Tiara s-a oferit să monteze un lanț unui pandantiv sub ochii mei. Mi-a spus că are aparatul de dat găuri cadou de la mama doar de o lună. Pană să-l aibă lipea tot ce crea.
Tiara este cea mai solară persoană pe care am cunoscut-o lunile astea. De la ea am cumpărat amintiri și am furat niște optimism”, a scris pe facebook Oana Zamfir.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Clujean arestat după ce a vrut să înșele un magazin din Satu Mare

Potrivit colegilor de la PortalSM, un bărbat din Cluj-Napoca a fost arestat, după ce a încercat să înşele reprezentantul unei...

Închide