Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Ana Maria Popescu mesaj de felicitare pentru municipiul Cluj-Napoca

Ana Maria Popescu, medaliată cu argint la scrimă la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, devenită cunoscută pentru mulți și pentru faptul că a criticat dur autoritățile pentru că nu dezvoltă sportul românesc iar sportivii trebuie să facă performanță din proprii bani, a fost prezentă la Cluj-Napoca.

Sportiva a fost prezentă la duelul dintre Mayar Sheriff și Mihaela Buzărnescu din cadrul Winners Open iar după meci a dat și câteva declarații de presă. Ea a felicitat clujul, spunând că în momentul de față, municipiul Cluj-Napoca este capitala sportului românesc.

“Nu aș putea să spun că sunt o împătimită a tenisului, însă în tinerețile mele primul sport pe care l-am încercat a fost tenisul de câmp. Nu am rămas prea mult în fenomen și de-a lungul timpuui mi-am dat seama că nici nu aș fi putut performa în fenomen așa cum am reușit în scrimă, dar le urmăresc cu drag pe colegele mele.

E greu și ca suporter pe o astfel de vreme, nu vreau să mă gândesc cum sunt sportivele după două ore de joc. Nu poți să nu trăiești cu emoții fiecare meci în care angrenat un coleg de-al tău. Pentru mine vacanța a început dimineață și se încheie după-amiază, iar săptămâna viitoare mă voi întoarce în sala de antrenament pentru că vom avea cu siguranță parte de Campionatul European.

Spre rusinea mea nu am văzut toate facilitățle pe care le aveți în oraș, dar asta nu înseamnă că nu știu de ele. Din punctul meu de vedere, nu știu cât contează asta, dar aș declara Clujul capitala sportului românesc și aș vrea să fie un exemplu pentru alte orașe”, a declarat campionana Ana Maria Popescu.

Sportiva a mai adăugat că ar fi tare bucuroasă dacă la Cluj s-ar organiza o competiție importantă de scrimă în viitorul apropiat.

Mi-aș dori să fie o competiție de scrimă la Cluj. Niciodată nu am avut ocazia să trag în fața iubitorilor de scrimă români și poate vom reușit într-un viitor mai apropiat sau îndepărtat ca micii noștri campioni să poată participa la o competiție de mare anvergură în fața publicului din România”, a declarat Ana Maria Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Zeci de utilaje lucrează fără orpire la autostrada A3

Zeci de utilaje au fost observate pe șantierul autostrăzii A3, tronsonul Nădășelu-Poarta Sălajului. Se lucrează de zori la tronsoanele autostrăzii...

Închide