Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Bătrânică blocată pe balcon, nu a lăsat pompierul să îi intre în casă

O femeie de 71 de ani din Piatra Neamț, i-a interzis unui pompier să intre în casă pentru că nu voia să îi facă mizerie. Pompierul a vrut să intre în casă și să iasă pe ușă, după ce s-a urcat până în balconul femeii pentru că aceasta a rămas blocată pe balcon după ce a șters geamurile.

Femeia a ieșit pe acoperișul balconului inferior, pentru a spăla geamurile, iar atunci când și-a terminat treaba, aceasta a constat faptul că a rămas blocată. Femeia a strigat după ajutor, iar o vecină de al ei a auzit și a sunat la 112. La fața locului a fost trimis un echipaj al pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

Ș-au urcat pe scară pentru a salva femeia blocată.

Unul dintre salvatori a reușit să se urce pe acoperișul balconului, cu ajutorul unei scări culisabile. În acest fel, femeia a fost ajutată să pătrundă în apartamentul său. După ce și-a îndeplinit misiunea, pompierul a încercat să intre, la rândul său, în casa bătrânei, pe geam.

Aceasta i-a interzis să intre în casă, de teamă că pompierul i-ar fi făcut mizerie, în timp ce ea făcuse curățenie. Pompierul nu a avut altă soluție decât să coboare înapoi pe scara culisabilă.

,,Nu strânge scara că doamna nu mă lasă să cobor pe la ea”, a strigat pompierul către colegii săi, care se pregăteau să strângă scara.

O femeie a găsit resturi de mâncare la ușa casei, însă a ignorat „semnul”
O femeie din Marea Britanie a găsit resturi de mâncare în fața casei. Inițial, aceasta s-a gândit că vreun tânăr din cartier vrea să se „răzbune” sau că pur și simplu este o farsă. Ulterior, în timp ce stătea de vorbă cu o rudă, a cărei soț este polițist, a povestit cele întâmplate.

Auzind detaliile, omul legii i-a explicat, de fapt, despre ce este vorba. Conform acestuia, resturile de mâncare sau alte obiecte lăsate la ușă pot semnifica faptul că un hoț a pus ochii pe locuința respectivă. Pentru a se asigura că nimeni nu este acasă, hoțul urmărește dacă mizeria lăsată a fost eliminată sau nu.

„Am găsit într-o zi aceste resturi de fasole roșie pe ușa mea. Aparent nu este vorba despre o farsă, ci despre o tactică folosită de hoți pentru a descoperi dacă este cineva acasă sau dacă proprietarii sunt plecați. Dacă timp de câteva zile mizeria nu este curățată, atunci următorul pas este să acționeze și să intre în locuință ca să fure.

Norocul meu este că sunt acasă și am strâns totul. Aveți grijă de voi și de vecinii voștri, în special de cei pe care îi știți plecați în vacanțe”, a dezvăluit femeia în postarea sa de pe Facebook, potrivit celor de la mirror.co.uk.

SURSĂ: Playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
A murit fetița implicată în accidentul de la Urișor. A salvat alte 4 persoane

Alexia, fetița de doar 10 ani care a fost implicată în accidentul feroviar de la Urișor, din 16 august, a...

Închide