Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Cluj. Cadavru lăsat să de descompună într-o rulotă, nimeni nu a acționat

O întâmplare mai ieșită din comun a avut loc în Aghireșu, județul Cluj, cadavrul unui bărbat a fost lăsat să putrezească într-o rulotă, chiar dacă persoanele care locuiau în zonă au anunțat autoritățile.

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 70 de ani, a fost descoperit în rulota în care stătea acesta, în localitatea Aghireșu, județul Cluj. Rulota se afla pe terenul școlii din localitatea, potrivit ȘtirideCluj.ro.

Vecinii au fost cei care au descoperit cadavrul neînsuflețit al bărbatului, aceștia au spus că nu l-au mai văzut pe bărbat de multe zile, acesta fiind și motivul pentru care s-au alertat. Autoritățile au fost alertate însă nu au ridicat corpul neînsuflețit, lăsându-l acolo pentru mai multe zile, trupul lui fiind ridicat astăzi, 4 august 2021.

În acest caz a fost eliberat un certificat constatator al decesului de catre medicul de familie. Surse locale au precizat că apartinătorii/familia nu ar fi tinut legatura cu persoana decedată, astfel că Primaria se ocupa cu ridicarea trupului bărbatului.

Conform certificatului de deces, moartea a fost una naturală, astfel că nu poate fi implicată poliția, fiind o problemă de competența autorităților locale, potrivit ȘtirideCluj.ro

A fost condamnat la închisoare pentru omor.

S-a stabilit într-o rulotă în spatele casei noastre. Stă acolo din primăvară. El a fost la pușcărie pentru omor, s-a eliberat și apoi a spart casele localnicilor. În cele din urmă s-a stabilit pe terenul familiei, în spatele casei noastre. De câteva zile miroase îngrozitor. Am chemat rudele lui, iar un nepot a fost până acolo și a lăsat ușa deschisă. Acum miroase și mai tare.

Bărbatul decedat nu avea o legătură strânsă cu rudele.

Am sunat la Primărie, la Poliție, dar nu e o prioritate pentru ei. Marți seara a fost acolo și Salvarea, dar au plecat pentru că era mort.

De câteva zile am observat că nu mai umblă și i-am spus unui nepot să vadă de bunicul lui”, a relatat o vecină de-a bărbatului decedat, pentru ȘtirideCluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ambasadorul Japoniei din România în vizită la CJ Cluj

Ambasadorul Japoniei în România, Excelența Sa Hiroshi Ueda a făcut o vizită la Consiliul Județean Cluj, această vizită a avut...

Închide