Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Clujeni inventivi. Someșul transformat în pistă pentru biciclete

Se pare că două persoane s-au săturat să aștepte după administrația din Cluj-Napoca care de mult timp promite Someș navigabil, aceștia au transformat râul într-o adevărată pistă de biciclete, cei doi probabil au fost în căutare de adrenalină în jungla urbană din municipiu.

Persoanele care stau în municipiul Cluj-Napoca știu deja de aproape 10 ani, faptul că proiectul ,, Someșul navigabil”, este doar o promisiune electorală, care din când în când, este scoasă din sertarul prăfuit.

„Există un proiect în parteneriat cu Olanda, cel pentru Someș Navigabil. Vom derula o licitație publică cu privire la analizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic care să ne pregătească atlasul apei și pregătirea proiectelor europene de finanțare pentru ceea ce înseamnă Someșul Navigabil, de a reintroduce Someșul în oraș și de a oferi niște proiecte pe care să le putem selecta în urma unor expertize de specialitate. Solicităm iarăși un obiectiv separat, distinct, pentru ceea ce înseamnă proiectul Cluj Navigabil și includerea lui în șirul obiectivelor de investiții”, a declarat edilul Emil Boc, citat de citynews.ro, în urmă cu 8 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Bărbați din județul Cluj reținuți pentru agresare fizică

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, alături de cei ai Secției 4 Poliție Rurală au reținut pentru 24 de...

Închide